FOLLOWERS

Thursday, October 7, 2010

Battle of Accoustic vol.2 success!

Minggu lepas hari sabtu...3 oktober 2010....KPTM ipoh telah menganjur 1 event untk budak- budak kolej battle of accoustic siri2..nak cuba nasib pulak kan. ala niat bukan nak menang tapi saje saje je nak buat buat meriah kt kolej tu..haha..cadangnya nak nynyi berdua je ngn rizal tapi rasa cam tak best pulak kan sebab xde band. lagi pun da nak abis semester da. Jadi kteorang tarik la orang n buat la group. salah sorang ialah, saya n rizal(vocal), fifi(rythm guitar), meor(lead guitar), dino(drummer) and sir faisal(keyboard n bass).hehe...tapi kali ni pelik sikit sebab kena pakai topeng. haaa....baru nmpak lain dari yang lain.hehe...nama kumpulan kteorang ialah THE MASK-TERS!..sedap kan..seminggu before battle kteorang dh practice..kteorang main lagu dari Coldplay-the scientist. tapi kteorang ubah sikit kasi ada raping pada itu lagu.haha. sampai la hari tersebut, ramai gak budak2 junior join event tuu and lagu diorang sume best2! pas2 time kteorang pulak, kteorang banyak buat gimik.haha.. mula mula diorang main instrument dulu and then saya n rizal baru naik ats stage..so semua berjalan dengan lancar. finally, xsangka band kteorang menang and dapat naib juara. dapat la hamper n medal. haha...tu je saya nak cerita sebenarnya...ok la chow. malas nak tulis da, tengok la pic kat bawah ni ea..salam :)



jeng2 lone ranger! :)



kami hanya penghibur biasa. :)


omawrodzuan adalah penyokong setia kami! :)


nie baru mask of zarro! n my drummer DINO! :D


rizal the rappers!



fifi the rythm guitar!



meor the lead guitar!



lecturer kami yang cool!




yeah! :))



we are THE MASK-TERS! :D



keratan akhbar dari sinar ipoh. :)



credit to sanitariumphoto and to all photographer in college!
thats all folks! ;D

4 comments:

  1. : menarik2 . nak dgr you nyanyi doe . HAHAHA

    ReplyDelete
  2. ha'a bro.. next time kasi la kitorang 1, 2 video MASK-TERS perform ok gak! ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...