FOLLOWERS

Saturday, March 13, 2010

Kaki Besi!

Salam,..sudah lama aku x update blog aku nih. Da usang da aku tgk.hehe.Korang baca x tajuk kt atas 2?haha..critanya,pada hari selasa lepas (3/3/2010)aku ada game futsal kt kuantan.Masa 2 plak cuti mid term seminggu.kalo aku blek kuantan xsah la kalo xmen futsal.Msti ad call dari member2 suh main.tp kalo xcall aku pn,aku yg call diorg.hehe.Walaucamna pn aku ttap akn main.Nak ckap teror 2 ad la skit.hihi..Nak di pendekkan crita,aku d tugaskan menjadi goalkeeper.Mula2 b4 stat lg aku da rasa cm berat je na main,tp keinginan untuk menang 2 mmbuatkan aku na main.Bila da dlm pdang 2 pn aku da rasa cm mls je.Na pendekkan lg, ada sorg mamat ni,aku na sepak bola ke atas,aku ni kidal orangnya,pas2 dia sepak la kaki kanan aku,tbe2 ada bunyi cam ada bnda patah.aku pn meraung la sakit.Mmber aku ckp muka aku da pucat da.Mber aku suma da blur da.Aku pn cam na pengsan da.Mber aku trus la bwk aku g Hosptal Besar Kuantan.Sminggu gak la aku duk sana mkn nsi free.hehe.Now aku ada kt rumah cam anak raja.haha.Nanti aku akan blik KPTM ipohku untuk smbung blik pelajaran yg tertinggal.Tnggu taw kawan2.Skrg tgk la kaki aku ni.Dah ada besi.Kepada si Dia,thx sb kc aku smgat,syg dia!btw,thx kwan2 kuantan ku yg byk tlg aku,lwat aku.lepak ngn aku.frens 4ever!! kpd kwan2 ipoh,rindu korang sume!!hehe

masa ni before operation.

aku n ihsan.

selepas operation,aku bersama nuar n pjoe!

ni paling latest pic,kt rumah,masih lagi mampu berdiri!
hehe






4 comments:

  1. aloo cian nye..
    go go chayok beb!!!
    heheh..

    ReplyDelete
  2. salam..
    heheheh..
    same2 la kite pnh menjadi penghuni HTAA ea...
    btw..ok da kaki?? =D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...